Mysteeri tuotteet

Aivosi rakastavat ratkaista arvoituksia, rakastu sinäkin!

MysteeriMatto®

Nuolien ja ruutujen täyttämällä MysteeriMatolla® tehtävät monipuoliset ja mielenkiintoiset harjoitukset ovat mitä mainioin piristysruiske aivoille ja muistille, ja ne auttavat myös kehittämään tarkkaavaisuutta, havainnointikykyä, kärsivällisyyttä ja itsevarmuutta. 

Harjoitukset perustuvat samanaikaiseen aivotyöskentelyyn ja liikkumiseen (dual tasking) ja niistä innostuvat niin lapset, aikuiset kuin senioritkin. Harjoitukset ovat tehokkaita ja inspiroivia, ja niitä voi ratkaista sekä yksin että yhdessä. 

.MysteeriMaton® perusharjoituksen idea on äärimmäisen simppeli: etsi lähtöruudusta maaliin kulkeva mysteeripolku mattoon merkittyjen nuolten avulla. Nuolet kertovat, mihin suuntaan kustakin ruudusta voi liikkua.

Perusharjoitus tarjoaa suoraviivaisesta ideastaan huolimatta haasteita, jotka herättävät monenkirjavia tunteita aina turhautumisesta ylitsepursuavaan riemuun saakka. Umpikujatilanteet saattavat joskus saada polun etsijän kyseenalaistamaan, onko ratkaisua edes ylipäätään olemassa.

Avain MysteeriMaton® haasteiden ratkaisemiseen ja mysteeripolun löytämiseen piilee ensisijaisesti liikkumisessa silmillä etsimisen sijaan. Polun etsiminen herättää kehollisia tuntemuksia ennen kuin tietoinen mieli ehtii rekisteröidä niitä.

Polun löytämiseksi on hyvä jatkaa liikkumista sinnikkäästi ruudusta toiseen ja uskaltautua rohkeasti oman kehon johdatettavaksi.

Maaliruudun lähestyessä onnistumisen ja tyytyväisyyden tunne leviää päästä varpaisiin!

MysteeriJumpMatto™

MysteeriJumpMatto™ on monipuolinen mielen ja kehon liikkuvuutta lisäävä toiminta-alusta. MysteeriJumpMatto on alusta, jonka päällä voi kävellä ja hyppiä.

MysteeriJumpMatolla perusajatus on vapaus luoda omia uusia uniikkeja mysteerireittejä ja tapoja liikkua sekä niiden komboja. 

Maton mukana tulee ohjevihkonen, joka johdattaa JumpMaton saloihin ja tutustuttaa sekä aktivoi hyppijän luomaan omia mysteerireittejä.

MysteeriJumpMatolla liikkumalla voi harjoittaa taito-, kehonhallinta- ja kordinaatioharjoitusta. Sekä lisäksi erityisen hyvä tapa harjoittaa tasapaino- ja tarkkaavusharjoittelua. 

Matolla harjoitteleminen aktivoi automaattisesti myös muistia, nopeutta ja lihaskestävyyttä ja näin tehostaa aivojen työskentelyä.

MysteeriJumpMatto™ treenistä saa juuri niin haastavaa tai helppoa kuin itse haluaa ja siksi se sopii lähes kaikenikäisille.

Oppimisen avuksi

Lapsille voidaan opettaa MysteeriMatto® tuotteiden avulla muun muassa ilmansuuntia, kellonaikoja, prosentteja ja erilaisia ohjaavia käskyjä, jotka toimivat tehokkaana pohjana ongelmanratkaisussa sekä koodauksen käsitteitä  opetettaessa.

Monipuoliset MysteeriMatto® tuotteet ovat hyödyllisiä  opetusvälineitä monille eri aineiden koulutunneille sekä ne sopii loistavasti myös erilaisiin leikkimielisiin peleihin.

MysteeriMatto® tuotteet sopivat varsinkin kinesteettisesti oppiville, jotka hyötyvät erityisesti kokemuksellisesta sekä kehollisesta oppimisesta ja tekemisestä.

Opettajille ja ohjaajille on oma ohjavihko, jossa on eri ainetunneille ladittuja harjoituksia. Ohjevihko toimii myös innostavana ja suuntaa antavana, kehittää omia harjoituksia MysteeriMatto® tuotteille.

Aivojen hyväksi ja muistin pysymiseen

MysteeriMatto® tuotteet sopivat muuntauvuutensa ansiosta todella hyvin senioreille. 

Olemme suunnitelleet erityisesti senioreille suunnattuja dual tasking harjoituksia, joiden avulla vahvistetaan ja aktivoidaan varsinkin muistia sekä lisäksi tasapainoa ja kordinatiota.

MysteeriMatto® tuotteet tuo senioreiden päiviin vaihtelua ja auttaa pitämään mielen virkeänä ja  aivot aktiivisina.

MysteeriMatto® tuotteet toimivat lisätyökaluina senioreita ohjaaville ja harjoituksiin on saatavilla myös ohjevihko.

 

Työhön lisää vireyttä ja virtaa

MysteeriMatto® tuotteet on yrityksille hyödyllinen muun muassa työntekijöiden välisen ryhmähengen vahvistamiseen sekä piristäväksi virikikkeeksi vaikka kahvitauolle.

On todettu, että jo 2 min kävelemisellä tai kevyesti hyppimällä on terveyden kannalta erittäin suotuisia vaikutuksia työvireen säilymisen kannalta. 

Helpot ja monipuoliset harjoitukset lisäävät motivaatiota myös toteuttaa aiottu harjoitus. 

 

MysteeriMatto® tuotteet sopivat kaiken kuntoisille, eikä erityisiä lisävälineitä tarvita. Päätä paussille aika ja valitse harjoitus ohjevihkosesta. 

 Vuokrauspalvelumme tarjoilee teille jatkuvan esim. kuukausittain vaihtuvan MysteeriMaton, jossa on aina yksi tai useampi uusi mysteeripolku ratkaistavaksi + muut matolla tehtävät harjoitukset yksin tai vaikka tiimin kanssa. 

Palveluistamme löytyy myös mahdollisuus tilata hyväksi kehuttu MysteeriMatto® ohjelmanumero yritystilaisuuteenne.

Kehon ja mielen kunnon kohototusta

MysteeriMattoja® on saatavilla eri kokoisina alkaen ja mysteeripolkujen määrä sekä haastavuudet vaihtelevat matosta riippuen. 

MysteeriJumpMattoja™ löytyy 3 eri kokoa ja kahdella pituudella. JumpMatolla voi itse säädellä treenin vaativuutta ja siksi loistava kunnon kohottaja.

MysteeriMatto® tuotteet lisäävät luontaisesti kehon ja mielen kuntoa ja siksi sopivat myös hyvin paikkoihin, jossa harjoitetaan liikuntaa tietoisesti. Kuntosalit, liikuntatunnit, muut liikuntaharrastukset, sisä- ja ulkoliikuntapaikat. 

Sekä kunnon ylläpitoa tarvitaan myös lentokentällä, isojen huoltamoiden liikeasemilla tai vaikka sairaalassa, jossa liikkuminen parantamaan oloa välittömästi sekä on tarpeellista vireyden lisäämiseksi. 

MysteeriMatto® tuotteet voivat olla myös osa palvelun tarjoajan sisällöllistä kokonaisuutta, esim. liikuntaa tai vaikka ristelyaluksen viihtyvyyden lisäämiseksi.

MysteeriMatto® tuotteilla voi treenata yksin tai yhdessä. 

Kysy lisää ja jaamme inspiroivat ideamme ilolla kanssasi.

Lisää liikettä ja iloa arkeen!

MysteeriMattoja arjen kohtauspaik-
koihin

Visiomme on tarjota ihmisille lisää  hyvinvointia hauskalla tavalla, iloa, kohtaamisia, onnistumisen riemua, mielekästä yhteistä tekemistä ikärajattomasti sekä luovaa leikkimieltä ja oloa. 

Haluamme nähdä MysteeriMatto® tuotteita ympäri Suomea niin, että ne on helposti saatavilla ja niistä on iloa ja hyötyä mahdollisimman monelle.  

Tulemme ilmoittelemaan sivullamme paikoista missä MysteeriMattoja® on sekä tilaisuuksista missä tiimimme vierailee.

Voit myös liittyä mysteeripostituslistallemme, jonka kautta ilmoittelemme seuraavista tulevista ilmaisista tilaisuuksista, joihin sinulla on myös mahdollisuus osallistua.

Sekä uusista jutuista mitä tiimimme keksii, koska voin tässä sinulle luottamuksella kertoa, että uusia MysteeriMatto® tuotteita on jo kehitetty. Mysteeripostituslistalaisena kuulet näistä luonnollisesti ensimmäisenä, sehän on selvää.

Liity postituslistalle klikkaamalla sivun vasemmassa alalaidassa olevasta kirjekuoren kuvakkeesta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Hienoa saada sinut mukaan MysteeriMatto fanien joukkoon!

Täällä odotetaan yhteydenottoasi

Kysy, jaa ideasi, soita...haluamme jakaa inspiraatiota kanssasi

small_c_popup.png

Liity tästä MysteeriMatto® fanien listalle!

Listalaisena saat tuoreimmat tiedot uusista tulevista paikoista ja ilmaisista tilaisuuksista, joihin olet tervetullut osallistumaan.